2012. augusztus 21., kedd

Első szalvéta bemutató (Kétszer kettő az négy)

Egy egyszerű számítás



A mellékelt ábra egy 3 mélységű MLM üzletet próbál bemutatni amelyben mindenki 2 embert szponzorál. Ha valaki ezt a szorzást nem tudja elvégezni, azt NE IS SZPONZORÁLJUK, mert meggyűlik a bajunk vele. A csoport teljes létszáma 30 (2 + 4 + 8 + 16).




+ 1 ember szponzorálása



Ebben az esetben három embert szponzorálunk és megtanítjuk nekik a szponzorálást és a szponzorálás tanítását. Egyetlen egy plusz ember szponzorálásával a csapat létszáma 120-ra növekszik (3 + 9 + 27 + 81).





5x5



Itt minden ember, téged is beleértve 5 embert szponzorál. Ez 780-as létszámú csoportot jelent (5 + 25 + 125 + 625). Míg a valós különbség 3 további ember szponzorálása, az eredendő különbség csak az az alsó szinten 609.




Miért nincs szükség eladásra?
Bármely MLM szervezetben ahol 780 üzlettársad van, akik csupán maguk használják a termékeket, az már önmagában nagy tömegű fogyasztást jelent. Ezenkívül bizonyára mindannyiuknak lesz az ismeretségi körből 10 törzsvásárlója – ez 7800 vásárlót jelent. A 780 munkatárs + 7800 vásárló 8580 fogyasztó összesen. Gondolod, hogy ezek az emberek nem jelentenek számodra egy profitot termelő vállalkozást?

Miért pont 5 ember?
Ha a hadseregre gondolunk, ott sem fordul elő a legalacsonyabb szinten levő közlegénytől kezdve, fel a vezérkari tisztekig, hogy egy ember közvetlen iránytása alá 5-6 embernél több tartozna. Képtelenség ennél több emberrel hatékonyan dolgozni, kellőképpen odafigyelni rájuk. Eljön majd az idő, hogy függetlenné válnak tőled, bodogulnak magukra is, akkor majd ráérsz egy újabb emberrel dolgozni.

Kérdések esetén ...
... amelyek olvasás közben felmerülnek benned, csak akkor kapsz választ, ha a következő bejegyzéseket is elolvasod.

Letölthető bemutató:
- Első szalvéta bemutató (Microsoft Powerpoint bemutató - letölthető)

Kapcsolat:
Csiszer Lóránt (pepino78@gmail.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése